Contact
Adres
Code Deta
Rendementstraat 7b (tweede verdieping)
8094 RA Hattemerbroek
Remia C.V. is al sinds 1925 een bekende naam in Nederland, maar ook ver daarbuiten. Sinds jaar en dag wordt in Den Dolder, hét sauzenhart van Nederland, een breed assortiment aan sauzen, dressings, frituurvetten en margarines geproduceerd.
De producten van Remia zijn internationaal bekend: je komt ze tegen in de horeca en in de supermarkt, zowel binnen als buiten Nederland!
Remia is een dynamisch familiebedrijf met grote ambities. Vanuit de productielocatie in Den Dolder opereert het bedrijf wereldwijd. Deze gezonde organisatie is continu in ontwikkeling, waardoor er veel ruimte is voor persoonlijke groei.
Welke mogelijkheden zijn er binnen Remia?
Remia biedt kansen en ontwikkelmogelijkheden voor zowel beginnende als ervaren Operators. Als Operator bij Remia kan je terecht komen bij de Sausfabriek of de Margarinefabriek.
Bij de Sausfabriek werk je als Procesoperator aan het produceren van de lekkerste smaakmakers van Nederland. Jij bent namens Remia de mens achter de machine en je geeft goed gevolg aan de recepten, bedacht door onze afdeling productontwikkeling.
Bij de Margarinefabriek werk je als Technisch Operator aan een verpakkingslijn die tot wel 70 meter lang kan worden! Hier zorg je ervoor dat de margarines, bakkersvetten en frituurvetten verpakt worden.
Remia als Top Employer 2021
Remia is recentelijk verkozen tot Top Employer 2021. Remia biedt haar werknemers goede arbeidsvoorwaarden, passende ondersteuning en de juiste HR-instrumenten. Deze aspecten leiden tot een prettige werkomgeving waar je met plezier heengaat.
Enthousiast geworden? Remia is op zoek naar talent! Neem hiervoor contact op met Melvin Brok.
Onze collega's staan altijd voor je klaar. Neem gerust contact via onderstaande button.
Contact opnemenNieuws
9 december 2021
Bij Ÿnsect draait alles om innovatie, duurzaamheid en om het voeden van de wereld zonder de aarde op te eten. Ÿnsect is wereldleider op het gebied van natuurlijke eiwitten afkomstig van insecten.